Friday, June 28, 2013

AURA GIFT


~AURA GIFT - WM-RM 179.00/EM-RM 189.00


KHASIAT Kandungan Aura Gift

Stem Cell Apple – Menyuburkan kulit , mengaktifkan semula sel-sel pada sluruh tubuh badan dan mencantikkan wajah serta menghaluskan kulit wajah.

Ekstrak Acai Berry – Membekalkan lebih banyak antioksidan dan mengandungi asid lemak omega,asid amino,mineral semulajadi,Vitamin A,B1 dan E.

Ekstrak Garcinia Cambogia – Mengandungi asid hydroxcitric/ HCA untuk membantu mengekang nafsu makan & menggalakkan penguraian lemak dalam tubuh manusia dan haiwan.

Ekstrak Puraria Mirifica – Menganjalkan dan menegangkan payudara, membantu pertumbuhan dan perkuatkan rambut.

Ekstrak Teh Hijau –Mengandungi Vit C, Vit E, Vit B, kafein, klorofil, poiiferol, fluoride, flavanols, manocitrate dan katekin untuk membantu melancarkan perjalanan darah, menurunkan darah tinggi/kolestrol, mencegah pembentukan lemak, mmbentuk metabolisme karbohidrat, melancarkan pencernaan dan membantu semua bakteria.

Vitamin C - Nutrien terpenting bertindak sebagai anti pengoksidaan bagi menjaga tubuh badan manusia dan haiwan.

Kolagen Ikan – Membentuk dan merangsang pertumbuhan semua kolagen yang menyusut di bahagian sendi, tulang, kulit dan lain-lain, meningkatkan penyerapan kalsium dan membantu pola tidur yang baik.

Gluthathione – Memutihkan kulit dan melawan radikal bebas yang merosakkan sel selain mengubati dari penyakit alzhaimer dan parkinson.

Oat – Bijiran yang mampu merawat masalah kulit dan membantu mengurangkan kolestrol.

Susu Kambing – Mengandungi fluorine dan protein tinggi bagi membantu menguatkan sistem imunisasi paru-paru, menyeimbangkan kandungan gula dalam darah dan meningkatkan daya ingatan.

Madu – Suplemen kesihatan yang mengandungi gizi yang efektif untuk proses penyembuhan, pencegahan penyakit serta stamina tubuh badan manusia.


Soalan :
APA ITU AURA GIFT?

Jawapan :
Aura Gift adalah produk makanan tambahan kesihatan untuk melengkapkan dan membantu wanita untuk kelihatan lebih langsing,memperbaiki tekstur kulit agar kelihatan muda, gebu dan anjal serta turut memulihkan kesihatan dalaman, dapat menghilangkan kepadatan tulang selain membantu memperkuatkan akar rambut, berkhasiat bagi memperbaiki keremajaan tubuh badan, menganjalkan payudara serta memulihkan dan merapatkan keintiman.

Kebaikan Aura Gift untuk pengguna :





ADVANCE REPAIR WHITENING TABLET


ADVANCE REPAIR WHITENING TABLET (VITAMIN C) - WM-RM 145.00/EM-RM 155.00

Soalan :
Apa itu ADVANCE REPAIR WHITENING TABLET???

Jawaban :
Advance Repair Whitening Tablet adalah tablet kesihatan untuk menutrisi seluruh anggota badan & kulit.ARWT juga dapat merangsang tubuh untuk aktif memproduksi glutathione antioxidant selain menghalang dan mencegah tumbuhnya produksi melanin di kulit.

Tablet ini mengandungi kandungan & khasiat seperti di bawah:

60 mg L-cycsteine (Glutathione) -Memutihkan kulit & melawan radikal bebas yang merosakkan sel selain mengubati dari penyakit alzhaimer dan parkinson.

75mg Vitamin C -Nutrien terpenting bertindak sebagai anti pengoksidaan bagi menjaga tubuh badan manusia.

Vitamin B5 -vitamin larut dalam air dan penting sebagai koenzim yang melakukan metabolisme pelepasan energi.

Vitamin B2 -membantu proses metabolisme di dalam tubuh seperti karbohidrat, protein dan lemak menjadi glukosa yang akan digunakan sebagai tenaga bagi tubuh.
Vitamin B1 -Memproses metabolisme untuk menghasilkan tenaga di dalam tubuh serta mengatasi lemah otot dan kelemahan tenaga.

Vitamin E -Meningkatkan daya tahan tubuh serta bertindak sebagai bahan perawatan kulit.Dapat melindungi kulit dari sinar UV, menjaga kelembapan kulit dan mencegah proses penuaan pada kulit.

2 mg R-Oryzanol -Menurunkan kolesterol ,melindungi dari tekanan darah tinggi dan mencegah dari menghidap kanser.



AURA MAYA SETS

OUR NEW IMPROVEMENT FORMULATION IS READY FOR MARKET

New packaging - Intense Cream dalam bekas yg lebih besar 15g, Sabun Kuning/hijau & Serum

RM149 (WS) RM159 (S/S)


AURA MAYA NEW PACKAGING

OUR NEW IMPROVEMENT FORMULATION IS READY FOR MARKET




JOM BELI PRODUK AURA MAYA!!
Sangat berbaloi menggunakan produk yang selamat dan sangat berkesan....TANPA MERKURI!

Sila hubungi kami segera untuk segala masalah, pertanyaan, pembelian & info mengenai produk.

Senarai Harga Pasaran untuk setiap produk :

~Aura Maya Skin Care Old Set 
- WM-RM 130.00/EM-RM 140.00

~Aura Maya Skin Care New Set 
- WM-RM 149.00/EM-RM 159.00

~BB CREAM 
- WM-RM 39.00/EM-RM 49.00

~ADVANCE REPAIR WHITENING TABLET (VITAMIN C) 
- WM-RM 145.00/EM-RM 155.00

~AURA GIFT 
- WM-RM 179.00/EM-RM 189.00


Tuesday, May 21, 2013

TESTIMONI AURA MAYA - Formula Korea





Assalamualaikum.... mmg dah lama nak bagi testimoni tapi nor segan. Dgn semangat yg malu2 kucing nor ni biarlah malu simpan ke tepi... Sebelum menggunakan Aura Maya formula korea ni mmg kulit dah elok sgt dgn AM lama. Seminggu sebelum guna nor byk kali scrub muka dgn scrub aprikot, hampir tiap2 hari. Tiada perubahan yg ketara sangat pada awal pemakaian, cuma ada keluar jerawat besar 2 biji tpi hilang dlm masa 3 hari bila nor sapu serum lebih ckit kat area tu....

Ada ketika muka nampak kusam tapi nor teruskan juga dgn penuh kesabaran & keyakinan. Ramai yg kata AM formula korea ni macam2, ada yg tarik diri sebab tak cukup sabar utk menghadapi segala cabaran... setakat ni bagi nor sangat memuaskan hati.

Pada sesiapa yg nak tahu lebih lanjut lagi mengenai produk AM & cara pemakaian yg betul boleh hubungi nor samada call/sms/Whatsapp ke 0138155039 atau layari blog www.noorhodza.blogspot.com

Terima Kasih Aura Maya serta pengasasnya yg telah memberi keyakinan kepada wanita yg mempunyai masalah muka... JOM cuba!!!!


As Salam. Nama saya EmaRazirin Ambayah........ hehehe......jgn terkejut.....pakai am macam satu transformasi......hehe......sebelum pakai am, kulit tidak sekata, gelap dan kusam, kesan2 jerawat hitam.....pakai make up tebal2 sbb nak cover semua tu.....

now bila da pakai am...segala2nya berubah..... makeup pun da xpakai......bedak muka pun xpakai langsung......natural beauty..

muka bertambah berseri2, kulit nampak fresh, kesan jerawat pun hilang.....bile da ada BB cream, just apply je kat muka, jimat masa nak bermake up....

memang sangat berpuas hati.......terima kasih Aura Maya......






NEW TESTIMONI FROM SINGAPURA!!!

Cuba teka umur sis ini????

Alhamdulillah....siapa sangka dengan berkat kesabaran walaupun agak lambat dan ada mengalami "healing krisis" tetapi lastly jeragat juga sudah berkurangn....... skin pun sudah bertambah sihat dan gebu lagi berseri......... malahan semakin better dari sebelumnya...... Siapa sangka saya sudah mempunyai cucu.......:-)

terimakasih AURA MAYA..




Kata pengguna :
"Selepas menggunakan aura maya muka lebih cerah, look flowless tanpa makeup hny bakai bedak bby shj...N aura maya menambah keyakinan diri.

Mula pkai. End bln 2.dlm 27 or 28hb , my sis bg hadiah sbb i bising muka suka ade jerawat kecil2 + warna muka x sekata. N redung..muka asyik gtl2 je awl pagi.

My sis said produk ni ok sbb mmber dye pakai gak..
About pic tu sy amik gmba ke 2 tu hari rabu 13 mac N yg 3rd pic tu ari selasa 19march.

Hasil sgt memuaskn.. pdal bru je pkai... n paling best sbb kua js pkai bedak bby powder jek.. muka dah sekata cya pkai bb cream... hehe n i will kip using it. Yeay!

Setiap kali melihat cermin saya akan merungut dan membebel melihat jerawat2 kecil yang tak pernah putus tumbuh di muka, tambahan dengan warna muka yang tidak sekata.

Jodoh saya menggunakan AURA MAYA selepas kakak saya memberikannya sebagai hadiah.

Pada mulanya saya agak rungsing akan kesan sampingan produk ini... Tetapi selepas dipujuk kakak, saya beranikan diri menggunakannya kerana kawan kakak turut menggunakan produk ini dan katanya "PRODUK AURA MAYA INI SGT OK" And guess what! Ternyata produk ini sangat berkesan.

Selepas seminggu menggunakan AURA MAYA kesan2 +ve jelas terserlah. Sekarang genap 3minggu menggunakannya dan inilah hasilnya.

Dan saya sungguh berpuas hati..
Keluar rumah dengan hanya menggunakan baby powder, tanpa bb cream. Heheh seronok sgt dan saya akan terus memakai AURA MAYA? Yeay!!

Terima Kasih Aura Maya




Next TESTIMONI !!! Jom baca apa kata pengguna AM Korea ni.....

alhamdulilah kak....
sy betul2 tidak rasa menyesal menggunakan am Versi Korea ini.....Walaupun pada awalnya bermacam2 masalah yang dah timbul.... Terimakasih kerana kak setia melayan dan membimbing saya yang nyaris-nyaris nak berpaling arah.....
Sekarang saya amat berpuas hati dan akan teruskan.....

Sekarang kawan-kawan dah ramai yang tegur kerana skin saya dah makin putih dan bersih ,mereka pun dah mula menggunakan AURA MAYA BARU ini.....





Jom baca apa kata pengguna:

Assalamualaikum, saya adalah salah seorang pengguna auramaya versi korea dan saya juga pernah menggunakan auramaya sebelum di tukar kepada yg baru. Pada saya, product auramaya versi korea ini sesuai utk saya kerana jerawat saya dah x keluar seperti sebelum ini..keluar sebutir dua tu biasalah terutama semasa period. Bila jerawat naik masa period saya rajin cuci muka dgn sabun pencuci auramaya then saya sapukan serum. Dalam 2 hingga 3 hari jerawat mmg kecut n muka rasa bersih.

Masa mula2 pakai produk auramaya versi korea ni mmg ada juga naik jerawat kecik2 n halus warna putih dkt bahagian hidung..maybe juga sbb kulit saya jenis berminyak terutama kat hidung n dahi tapi saya keep on je pakai auramaya korea ni..saya boleh kata dlm masa 3 minggu saya pakai auramaya korea ni mmg keluar jerawat halus tu but after that..Alhamdullillah, kulit saya jd macam biasa n jerawat halus pun mmg xde kuar sampai skrg..skrg pun dah hampir 3 bulan saya menggunakan auramaya versi korea ni.

Walaupun auramaya versi Korea ni ramai yg ckp lambat kesannya berbanding yg lama tp saya sgt suka n berpuashati..muka pun x la putih mcm sesetengah produk pemutihan kulit sampai org lain pun perasan yg warna kulit muka terlebih putih dari badan. Untuk pengetahuan, muka saya sgt teruk naik jerawat masa mengandungkan anak..sgt2 teruk mungkin juga sbb hormon..slps lahirkan anak jerawat still ada n bekas jerawat pun x nak hilang ..Alhamdullillah produk auramaya yg lama n yg baru mmg x mengecewakan saya.

p.s/: nak cantik kita kena SABAR kan..? :)
Terima Kasih~







Ms mula pakai AM muka sy mmg truk sgt... Jerawat kuar xbrenti.. Abis satu kuar satu lg.. Bila dh pakai AM muka smakin baik.. Yg paling best org kata makin putih n kulit nmpk skata je... 

Tiba2 AM buat new formula.. Takut jgk nk cuba sbb rasa dh srasi dgn AM yg lama.. Bila dh try new formula rase lbih yakin plak.. Dulu bila guna krim mlm agak melekit n nk tdo pun xselesa sbb rambut mlekat kt muka.. Tp bila guna new formula ni rase muka segar je.. Klu ada jerawat baru tumbuh, sakit n merah, nk tdo pakai new formula tu. Bila bgn pg yg merah tu trus pudar n xsakit dh bila picit... 

Ksimpulannya dh hampir 2thn lbih guna AM ni sy mmg bpuas ati sgt2.. Lbih2 lg dgn new formula yg br sbulan je sy guna... Terima kasih AM..






TESTIMONI from SABAH....... TQ dear !!!

Salam....nak berkongsi salah sorang custmr saya yg tlh memakai aura maya lama dan versi korea..sangat2 Awesme...dia Ni kulitnya takde la masalah sangat...mg sesuai sangat ngan aura Maya kedua2 Versi..jom kita trjah..

Hubungi 0138155039 jika nak tahu lebih lanjut mengenai produk Aura Maya.



Sunday, April 28, 2013

Aura Maya Formula Korea




Assalamualaikum semua.... setelah menggunakan Aura Maya Formula Korea selama 4 bulan, ini lah hasilnya. Keyakinan serta kesabaran perlu ada utk menghasilkan kulit yg sihat.... Alhamdulillah, JOM contact noor utk dptkan keterangan lanjut mengenai produk ini...


CALL/SMS/Whatsapp 0138155039


Foto diambil pada 27/4/2013

EUMORA