Tuesday, October 1, 2013

SHAKE & TAKE

SALAM 1 MALAYSIA

SHAKE & TAKE

HARGA JUAL
RM80.00 SEUNIT

POS 
SM : RM10.00
SARAWAK : RM15.00
SABAH : RM17.00

1. 1 UNIT BLENDER 
2. 2 UNIT BOTOL
3. MANUAL + KOTAK








ADILLA GLUTA-COLLAGEN

Beli Sekotak – RM 39.90 + RM6 POSLAJU
Beli 3 kotak – RM 110.00 + RM6 POSLAJU






Kebaikan Gluta-Collagen Adilla Beauty :-
  •     Anti-oksidan
  •     Mencerahkan kulit
  •     Anti penuaan
  •     Mencegah dan menghilangkan parut jerawat
  •     Wajah muda dan kulit bercahaya
  •     Meningkatkan elastiktasi dan kelembutan kulit
  •     Membantu meringankan masalah pencernaan dan ginjal
  •     Mengurangkan garis penuaan dan kedutan
  •     Membantu kulit menjadi lebih putih dan halus
  •     Membantu membakar lemak
  •     Meningkatkan kemampuan kulit untuk mengekalkan kelembapan
  •     Membantu menghapuskan sel-sel kulit mati
Hydrolised Fish Collagen
  •     Dapat mengurangkan kedutan
  •     Meningkatkan keanjalan kulit
  •     Melembap dan melembutkan kulit kering
  •     Mengurangkan masalah sakit sendi
  •     Meningkatkan tenaga dan prestasi
  •     Mengurangkan lemak dalam badan.


Gluta-Collagen Premium Quality

  • Diperkaya dengan Vitamin & Mineral serta Birdnest;
  • Semakin umur kita meningkat, penghasilan Glutathione dan Collagen oleh badan akan berkurangan. Gluta-Collagen merupakan supplemen yang membantu dalam penghasilan Glutathione dan Collagen yang diperlukan oleh badan;
  • L-Glutathione yang terkandung dalam Gluta-Collagen membantu melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolesterol serta memutihkan kulit ( pigmen-pigmen gelap kepada cerah ). Ianya juga menghilangkan jerawat dan parut jerawat yang terdapat pada muka dan menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri;
  • Dengan tambahan Bird’s Nest pula ia dapat memperbaiki saluran pencernaan serta memberikan bentuk yang ideal (ada individu yang berjaya mengempiskan perut dalam masa 5 hari pengambilan produk ini ).
  • Bagi wanita hamil, ianya dapat mengurangkan rasa sakit pada punggung, memperkuatkan paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan bayi.

IBU PUTIH




Info IBU PUTIH:
✿ 1 bekas ada 20g

RM40 (SM)/RM45 (SS) Mahal???yg terbaik HARUSLAH..brg baik, berbaloi2 uollss. kalo yg murah2..intipati murah..side effect bagai..yang ni dijamin selamat!Mix sket dgn krim mlm +whitening body lotion u olls..nak lagi Malatops mix dgn whitening body.Nak cantik putih bersih..kena rajin la kannnn?

✿ IBU PUTIH adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim.. ia adalah pure cream khas utk memutihkan wajah dan badan.

✿ bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan

✿ mencerahkan kulit seawal seminggu, kecerahan secara alami, sekata dan natural, tiada kesan sampingan, tiada penggelupasan, menghaluskan pori-pori, menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan, menghilangkan parut dan cela, mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

✿ oleh kerana tekstur ibu putih ni sgt pekat,, ia PERLU di mix dgn product lain contohnya dlm krim muka, losyen badan, etc.. x de kesan sampingan malah memberi hasil super duper awesome

✿ tahan lama tak? depends kpd cara penggunaan.. kalau pakai utk seluruh badan,, mungkin cptla habis.. kalau nk pakai utk badan sila beli at least 3 pcs@ KILO punyaa

✿ Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.. gunakan tanpa was-was..buatan Malaysia,, dari Sabah bah


✿ CARA-CARA GUNA ✿
✑Hanya perlu Mixkan Krim IBU PUTIH ini dalam NITE KRIM atau LOSYEN WHITENING yg kita ada.... Rasakan PERUBAHAN yg SUPERBBB white walaupun baru 1 HARI PENGGUNAAN IBU PUTIH !!







Monday, July 8, 2013

PROMOSI


Contact noor utk harga istimewa ini...
0138155039

Friday, June 28, 2013

Tanaka Powder By NORA Danish

Bedak sejuk tanaka from Nora Danish - Tate by DEA
RM30.00 (WS) RM35.00 (S/S)


Salam ada sapa2 yang minat sila hubungi noor 0138155039

- rose(warna pink)
- jasmine(putih)
- krim(original)
- hijau(lemon)
========================
Tanaka Powder By NORA Emma Danish Azni

Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire
Association) diperbuat daripada kayu
tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan
minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan
sahaja di muka tapi boleh digunakan
satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk
dan foundation
========================

CARA PAKAI
1. Bedaknya pdt so ambik sikit kat tgn
2. Add 5 titik air(jgn cair sgt)
3. Cairkan bedak tersebut
4. Ratakan pada seluruh wajah seperti masker

==============================
Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.



BEDAK SEJUK TANAKA BY NORA DANISH (TATE by DEA)

Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time
kita gosok nk cuci muka..mmg best!!

Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundationMcuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka. Untuk jadikan sebagai bedak sejuk
cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn jari dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh
cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker biasa tu..

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak. Bestkan...!

AURA GIFT


~AURA GIFT - WM-RM 179.00/EM-RM 189.00


KHASIAT Kandungan Aura Gift

Stem Cell Apple – Menyuburkan kulit , mengaktifkan semula sel-sel pada sluruh tubuh badan dan mencantikkan wajah serta menghaluskan kulit wajah.

Ekstrak Acai Berry – Membekalkan lebih banyak antioksidan dan mengandungi asid lemak omega,asid amino,mineral semulajadi,Vitamin A,B1 dan E.

Ekstrak Garcinia Cambogia – Mengandungi asid hydroxcitric/ HCA untuk membantu mengekang nafsu makan & menggalakkan penguraian lemak dalam tubuh manusia dan haiwan.

Ekstrak Puraria Mirifica – Menganjalkan dan menegangkan payudara, membantu pertumbuhan dan perkuatkan rambut.

Ekstrak Teh Hijau –Mengandungi Vit C, Vit E, Vit B, kafein, klorofil, poiiferol, fluoride, flavanols, manocitrate dan katekin untuk membantu melancarkan perjalanan darah, menurunkan darah tinggi/kolestrol, mencegah pembentukan lemak, mmbentuk metabolisme karbohidrat, melancarkan pencernaan dan membantu semua bakteria.

Vitamin C - Nutrien terpenting bertindak sebagai anti pengoksidaan bagi menjaga tubuh badan manusia dan haiwan.

Kolagen Ikan – Membentuk dan merangsang pertumbuhan semua kolagen yang menyusut di bahagian sendi, tulang, kulit dan lain-lain, meningkatkan penyerapan kalsium dan membantu pola tidur yang baik.

Gluthathione – Memutihkan kulit dan melawan radikal bebas yang merosakkan sel selain mengubati dari penyakit alzhaimer dan parkinson.

Oat – Bijiran yang mampu merawat masalah kulit dan membantu mengurangkan kolestrol.

Susu Kambing – Mengandungi fluorine dan protein tinggi bagi membantu menguatkan sistem imunisasi paru-paru, menyeimbangkan kandungan gula dalam darah dan meningkatkan daya ingatan.

Madu – Suplemen kesihatan yang mengandungi gizi yang efektif untuk proses penyembuhan, pencegahan penyakit serta stamina tubuh badan manusia.


Soalan :
APA ITU AURA GIFT?

Jawapan :
Aura Gift adalah produk makanan tambahan kesihatan untuk melengkapkan dan membantu wanita untuk kelihatan lebih langsing,memperbaiki tekstur kulit agar kelihatan muda, gebu dan anjal serta turut memulihkan kesihatan dalaman, dapat menghilangkan kepadatan tulang selain membantu memperkuatkan akar rambut, berkhasiat bagi memperbaiki keremajaan tubuh badan, menganjalkan payudara serta memulihkan dan merapatkan keintiman.

Kebaikan Aura Gift untuk pengguna :





EUMORA