Friday, June 28, 2013

AURA GIFT


~AURA GIFT - WM-RM 179.00/EM-RM 189.00


KHASIAT Kandungan Aura Gift

Stem Cell Apple – Menyuburkan kulit , mengaktifkan semula sel-sel pada sluruh tubuh badan dan mencantikkan wajah serta menghaluskan kulit wajah.

Ekstrak Acai Berry – Membekalkan lebih banyak antioksidan dan mengandungi asid lemak omega,asid amino,mineral semulajadi,Vitamin A,B1 dan E.

Ekstrak Garcinia Cambogia – Mengandungi asid hydroxcitric/ HCA untuk membantu mengekang nafsu makan & menggalakkan penguraian lemak dalam tubuh manusia dan haiwan.

Ekstrak Puraria Mirifica – Menganjalkan dan menegangkan payudara, membantu pertumbuhan dan perkuatkan rambut.

Ekstrak Teh Hijau –Mengandungi Vit C, Vit E, Vit B, kafein, klorofil, poiiferol, fluoride, flavanols, manocitrate dan katekin untuk membantu melancarkan perjalanan darah, menurunkan darah tinggi/kolestrol, mencegah pembentukan lemak, mmbentuk metabolisme karbohidrat, melancarkan pencernaan dan membantu semua bakteria.

Vitamin C - Nutrien terpenting bertindak sebagai anti pengoksidaan bagi menjaga tubuh badan manusia dan haiwan.

Kolagen Ikan – Membentuk dan merangsang pertumbuhan semua kolagen yang menyusut di bahagian sendi, tulang, kulit dan lain-lain, meningkatkan penyerapan kalsium dan membantu pola tidur yang baik.

Gluthathione – Memutihkan kulit dan melawan radikal bebas yang merosakkan sel selain mengubati dari penyakit alzhaimer dan parkinson.

Oat – Bijiran yang mampu merawat masalah kulit dan membantu mengurangkan kolestrol.

Susu Kambing – Mengandungi fluorine dan protein tinggi bagi membantu menguatkan sistem imunisasi paru-paru, menyeimbangkan kandungan gula dalam darah dan meningkatkan daya ingatan.

Madu – Suplemen kesihatan yang mengandungi gizi yang efektif untuk proses penyembuhan, pencegahan penyakit serta stamina tubuh badan manusia.


Soalan :
APA ITU AURA GIFT?

Jawapan :
Aura Gift adalah produk makanan tambahan kesihatan untuk melengkapkan dan membantu wanita untuk kelihatan lebih langsing,memperbaiki tekstur kulit agar kelihatan muda, gebu dan anjal serta turut memulihkan kesihatan dalaman, dapat menghilangkan kepadatan tulang selain membantu memperkuatkan akar rambut, berkhasiat bagi memperbaiki keremajaan tubuh badan, menganjalkan payudara serta memulihkan dan merapatkan keintiman.

Kebaikan Aura Gift untuk pengguna :

No comments:

Post a Comment

EUMORA