Tuesday, May 21, 2013

TESTIMONI AURA MAYA - Formula Korea





Assalamualaikum.... mmg dah lama nak bagi testimoni tapi nor segan. Dgn semangat yg malu2 kucing nor ni biarlah malu simpan ke tepi... Sebelum menggunakan Aura Maya formula korea ni mmg kulit dah elok sgt dgn AM lama. Seminggu sebelum guna nor byk kali scrub muka dgn scrub aprikot, hampir tiap2 hari. Tiada perubahan yg ketara sangat pada awal pemakaian, cuma ada keluar jerawat besar 2 biji tpi hilang dlm masa 3 hari bila nor sapu serum lebih ckit kat area tu....

Ada ketika muka nampak kusam tapi nor teruskan juga dgn penuh kesabaran & keyakinan. Ramai yg kata AM formula korea ni macam2, ada yg tarik diri sebab tak cukup sabar utk menghadapi segala cabaran... setakat ni bagi nor sangat memuaskan hati.

Pada sesiapa yg nak tahu lebih lanjut lagi mengenai produk AM & cara pemakaian yg betul boleh hubungi nor samada call/sms/Whatsapp ke 0138155039 atau layari blog www.noorhodza.blogspot.com

Terima Kasih Aura Maya serta pengasasnya yg telah memberi keyakinan kepada wanita yg mempunyai masalah muka... JOM cuba!!!!


As Salam. Nama saya EmaRazirin Ambayah........ hehehe......jgn terkejut.....pakai am macam satu transformasi......hehe......sebelum pakai am, kulit tidak sekata, gelap dan kusam, kesan2 jerawat hitam.....pakai make up tebal2 sbb nak cover semua tu.....

now bila da pakai am...segala2nya berubah..... makeup pun da xpakai......bedak muka pun xpakai langsung......natural beauty..

muka bertambah berseri2, kulit nampak fresh, kesan jerawat pun hilang.....bile da ada BB cream, just apply je kat muka, jimat masa nak bermake up....

memang sangat berpuas hati.......terima kasih Aura Maya......






NEW TESTIMONI FROM SINGAPURA!!!

Cuba teka umur sis ini????

Alhamdulillah....siapa sangka dengan berkat kesabaran walaupun agak lambat dan ada mengalami "healing krisis" tetapi lastly jeragat juga sudah berkurangn....... skin pun sudah bertambah sihat dan gebu lagi berseri......... malahan semakin better dari sebelumnya...... Siapa sangka saya sudah mempunyai cucu.......:-)

terimakasih AURA MAYA..




Kata pengguna :
"Selepas menggunakan aura maya muka lebih cerah, look flowless tanpa makeup hny bakai bedak bby shj...N aura maya menambah keyakinan diri.

Mula pkai. End bln 2.dlm 27 or 28hb , my sis bg hadiah sbb i bising muka suka ade jerawat kecil2 + warna muka x sekata. N redung..muka asyik gtl2 je awl pagi.

My sis said produk ni ok sbb mmber dye pakai gak..
About pic tu sy amik gmba ke 2 tu hari rabu 13 mac N yg 3rd pic tu ari selasa 19march.

Hasil sgt memuaskn.. pdal bru je pkai... n paling best sbb kua js pkai bedak bby powder jek.. muka dah sekata cya pkai bb cream... hehe n i will kip using it. Yeay!

Setiap kali melihat cermin saya akan merungut dan membebel melihat jerawat2 kecil yang tak pernah putus tumbuh di muka, tambahan dengan warna muka yang tidak sekata.

Jodoh saya menggunakan AURA MAYA selepas kakak saya memberikannya sebagai hadiah.

Pada mulanya saya agak rungsing akan kesan sampingan produk ini... Tetapi selepas dipujuk kakak, saya beranikan diri menggunakannya kerana kawan kakak turut menggunakan produk ini dan katanya "PRODUK AURA MAYA INI SGT OK" And guess what! Ternyata produk ini sangat berkesan.

Selepas seminggu menggunakan AURA MAYA kesan2 +ve jelas terserlah. Sekarang genap 3minggu menggunakannya dan inilah hasilnya.

Dan saya sungguh berpuas hati..
Keluar rumah dengan hanya menggunakan baby powder, tanpa bb cream. Heheh seronok sgt dan saya akan terus memakai AURA MAYA? Yeay!!

Terima Kasih Aura Maya




Next TESTIMONI !!! Jom baca apa kata pengguna AM Korea ni.....

alhamdulilah kak....
sy betul2 tidak rasa menyesal menggunakan am Versi Korea ini.....Walaupun pada awalnya bermacam2 masalah yang dah timbul.... Terimakasih kerana kak setia melayan dan membimbing saya yang nyaris-nyaris nak berpaling arah.....
Sekarang saya amat berpuas hati dan akan teruskan.....

Sekarang kawan-kawan dah ramai yang tegur kerana skin saya dah makin putih dan bersih ,mereka pun dah mula menggunakan AURA MAYA BARU ini.....





Jom baca apa kata pengguna:

Assalamualaikum, saya adalah salah seorang pengguna auramaya versi korea dan saya juga pernah menggunakan auramaya sebelum di tukar kepada yg baru. Pada saya, product auramaya versi korea ini sesuai utk saya kerana jerawat saya dah x keluar seperti sebelum ini..keluar sebutir dua tu biasalah terutama semasa period. Bila jerawat naik masa period saya rajin cuci muka dgn sabun pencuci auramaya then saya sapukan serum. Dalam 2 hingga 3 hari jerawat mmg kecut n muka rasa bersih.

Masa mula2 pakai produk auramaya versi korea ni mmg ada juga naik jerawat kecik2 n halus warna putih dkt bahagian hidung..maybe juga sbb kulit saya jenis berminyak terutama kat hidung n dahi tapi saya keep on je pakai auramaya korea ni..saya boleh kata dlm masa 3 minggu saya pakai auramaya korea ni mmg keluar jerawat halus tu but after that..Alhamdullillah, kulit saya jd macam biasa n jerawat halus pun mmg xde kuar sampai skrg..skrg pun dah hampir 3 bulan saya menggunakan auramaya versi korea ni.

Walaupun auramaya versi Korea ni ramai yg ckp lambat kesannya berbanding yg lama tp saya sgt suka n berpuashati..muka pun x la putih mcm sesetengah produk pemutihan kulit sampai org lain pun perasan yg warna kulit muka terlebih putih dari badan. Untuk pengetahuan, muka saya sgt teruk naik jerawat masa mengandungkan anak..sgt2 teruk mungkin juga sbb hormon..slps lahirkan anak jerawat still ada n bekas jerawat pun x nak hilang ..Alhamdullillah produk auramaya yg lama n yg baru mmg x mengecewakan saya.

p.s/: nak cantik kita kena SABAR kan..? :)
Terima Kasih~







Ms mula pakai AM muka sy mmg truk sgt... Jerawat kuar xbrenti.. Abis satu kuar satu lg.. Bila dh pakai AM muka smakin baik.. Yg paling best org kata makin putih n kulit nmpk skata je... 

Tiba2 AM buat new formula.. Takut jgk nk cuba sbb rasa dh srasi dgn AM yg lama.. Bila dh try new formula rase lbih yakin plak.. Dulu bila guna krim mlm agak melekit n nk tdo pun xselesa sbb rambut mlekat kt muka.. Tp bila guna new formula ni rase muka segar je.. Klu ada jerawat baru tumbuh, sakit n merah, nk tdo pakai new formula tu. Bila bgn pg yg merah tu trus pudar n xsakit dh bila picit... 

Ksimpulannya dh hampir 2thn lbih guna AM ni sy mmg bpuas ati sgt2.. Lbih2 lg dgn new formula yg br sbulan je sy guna... Terima kasih AM..






TESTIMONI from SABAH....... TQ dear !!!

Salam....nak berkongsi salah sorang custmr saya yg tlh memakai aura maya lama dan versi korea..sangat2 Awesme...dia Ni kulitnya takde la masalah sangat...mg sesuai sangat ngan aura Maya kedua2 Versi..jom kita trjah..

Hubungi 0138155039 jika nak tahu lebih lanjut mengenai produk Aura Maya.



No comments:

Post a Comment

EUMORA