Sunday, February 10, 2013

LAGI Tentang Aura MayaSalam semua pengguna AM yg cantik2....

Syukur alhamdulillah, AM baru sudah semakin diterima ramai berdasarkan repeat order customer kami.....dan tempahan yang kami terima juga semakin meningkat setiap hari.....

Sukacita dimaklumkan, stok AM yang akan diterima nanti adalah stok AM batch baru yang telah ditambahbaik lagi formulasinya di mana kami diberitahu bahawa kandungan bahan untuk pencerahan kulit & anti-jerawat telah ditingkatkan. Kami yakin, dengan penambahbaikan ini, pengguna AM akan mendapat kesan tindakbalas yang jauh lebih baik berbanding sebelum ini.

Makluman/Info berkaitan AM baru:

1. Ada yang bertanya kenapa tindakbalas AM baru agak lambat berbanding AM lama.

Tindakbalas setiap individu adalah tidak sama, ada yang seawal 2 minggu telah nampak kesannya, dan ada pula yg mengambil masa sehingga 2 bulan.

Kebanyakkan produk2 yang ada di pasaran sekarang sangat cepat tindakbalasnya. Tindakbalas yang cepat tidak bermakna produk itu baik untuk kulit wajah. AM baru bertindak secara perlahan dan keselamatan kulit terjamin. Ianya dirumus daripada ekstrak bahan-bahan organik melalui teknologi NANO. Ia meresap terus ke dalam kulit untuk rawatan yang lebih menyeluruh tanpa kesan melekit di kulit. Tindakannya agak perlahan tetapi dalam jangka masa 3 minggu pengguna akan merasai hasilnya. Ia tidak memutihkan kulit secara berlebihan dan akan mengekalkan warna kulit yang asli, cerah, gebu dan tersangat lembut. Ia tidak menghakis kulit wajah malah merangsang pertumbuhan sel-sel baru untuk awet muda.

2. Ada juga segelintir pengguna AM baru mengalami kulit menjadi sedikit gelap atau kusam sebaik bertukar dari AM lama ke AM baru. Jangan bimbang..... kerana tindakbalas ini adalah untuk sementara waktu sahaja.

AM baru adalah produk organik, sementara AM lama dari herba dan akan ada sedikit bahan kimia yang terhasil daripada reaksi oleh bahan-bahan yang digunakan, bukan bahan kimia yang sengaja dicampur. Ini akan ada tindakbalas apabila pengguna mula mengunakan AM baru 100% organik. Jadi kami menasihatkan supaya teruskan pengunaan AM baru kerana lama kelamaan kesan sisa2 kimia AM lama/produk lama pada kulit wajah akan dapat dikurangkan secara beransur2 dengan penggunaan AM baru secara berterusan.....dan seterusnya anda akan mendapat kulit yang cerah cantik semulajadi.....:)


Kepada customer noor yang dah mulai menggunakan set AM baru ni dan berasa kesannya tak memuaskan, cuba cara penggunaan dibawah ni :

==> Sebelum memulakan penggunaan produk Aura Maya baru ini, anda dinasihatkan berehat dari memakai sebarang produk dalam tempoh 3-7 hari (hanya penggunaan sabun sahaja).
Tujuannya adalah utk membuang sisa2 kesan produk lama yg masih ada pada kulit muka.

Selepas cuci muka,

==> Untuk 2 minggu pertama penggunaan, hanya perlu pakai “Intense Cream” sahaja pada waktu siang & malam. Sapu nipis sahaja.

==> Sekiranya anda ada membuat rawatan muka/facial di Salon yg menggunakan produk lain, anda dinasihatkan supaya menggunakan produk Aura Maya semula selepas 2-3 hari, kecuali Salon tempat anda facial adalah menggunakan produk organik juga.

==> Selepas 2 minggu penggunaan Aura Maya baru, baru lah anda boleh memulakan pengunaan “Intense Krim” pada waktu siang sahaja dan “Antiaging Whitening Serum” pada waktu malam.

==> Selepas am baru dah serasi, baru lah boleh guna serum + intense krim......ikut masing2

In Syaa Allah

Untuk pertanyaan/tempahan AM baru :
SMS/Call/WhatssApp : 0138155039


No comments:

Post a Comment

EUMORA