Tuesday, January 8, 2013

INFO CARA PENGGUNAAN AURA MAYA FORMULASI BARU

INFO CARA PENGGUNAAN AURA MAYA FORMULASI BARU

PERSEDIAAN SEBELUM MENGGUNAKAN AURA MAYA BARU:
Sebelum memulakan penggunaan produk Aura Maya baru ini, anda dinasihatkan berehat dari memakai sebarang produk dalam tempoh 2-3 hari (hanya penggunaan sabun sahaja).

CARA PENGGUNAAN:

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
==> Gosokkan sabun pada tangan basah yang bersih. Gunakan sedikit air dan urut dengan perlahan keseluruh muka dan leher dengan urutan membulat. Bilas sebersihnya dengan air

2. SERUM ANTI-PENUAAN DAN PEMUTIH
==> Setiap pagi dan malam, pam 3 atau 4 titik serum dan sapu keseluruh muka. Untuk bintik-bintik hitam dan pigmentasi, gunakan lebih dan urut berkali-kali supaya ianya serap dengan mendalam ke dalam kulit.

3. KRIM RAWATAN (INTENSE CREAM)
==> Selepas menggunakan serum, gunakan ia dan urut secara perlahan keseluruhan muka dan tekan perlahan-lahan untuk penyerapan.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Berikut adalah kaedah penggunaan kepada mereka yang mengalami masalah jerawat.

==> Sebelum memulakan penggunaan produk Aura Maya baru ini, anda dinasihatkan berehat dari memakai sebarang produk dalam tempoh 2-3 hari (hanya penggunaan sabun sahaja).
Tujuannya adalah utk membuang sisa2 kesan produk lama ygmasih ada pada kulit muka.

==> Untuk 2 minggu pertama penggunaan, hanya perlu pakai Intense Cream sahaja pada waktu siang & malam. Sapu nipis sahaja.

==> Sekiranya anda ada membuat rawatan muka/facial di Salon yg menggunakan produk lain, anda dinasihatkan supaya menggunakan produk Aura Maya semula selepas 2-3 hari, kecuali Salon tempat anda facial adalah menggunakan produk organik juga.

==> Selepas 2 minggu penggunaan Aura Maya baru, baru lah anda boleh memulakan pengunaan Antiaging Whitening Serum + Intense Krim pada waktu malam. Gunakan Intense Krim hanya pada waktu siang sahaja. Untuk pengetahuan anda, fungsi serum adalah untuk menggalakkan peningkatan kolagen & memperbaharui sel-sel kulit.

No comments:

Post a Comment

EUMORA