Wednesday, December 19, 2012

TIPS KURUS

Tips kurus laju2 dgn inchloss: 

Selepas mandi pakai ke seluruh badan. 
Setiap kali lepas makan agak2 30mins makanan dah masuk perut terus sapu inchloss di perut, ikut lawan jam,sapu agak2 5min sebab nk bg lemak yg uoll makan tu lagi cepat terbakar.

Rajinkan diri berjalan atau plg mudah pergi window shopping. 

Banyak minum air masak.

Selepas mandi malam tu sapu lagi seluruh badan, then malam nk tido sapu kat perut saja supaya masa tidur dia bakar lemak so bangun awal pagi mudah membuang nyeee. 

Selamat bagi ibu menyusu, mengandung dan kanak2 atas 6 tahun pun tapi jangan lah sapu kat kanak2 nak suruh kurus tapi kalau batuk ke, bole guna jadi macam vicks letak kat dada atau kat ibu bapa yang lenguh2 badan atau sakit urat. Cubalah! 

#kalau xkurus saya cadangkan anda pergi try penimbang yang bole check body fat, saya yakin yang body fat korang turun cuma berat in kg sahaja masih belum turun, setiap badan tak sama resultnya, jika sesuatu produk memang berkesan ke atas semua orang makanya gulung tikar lah company lain! So jgn mudah berputus asa ya, apa saja produk yang anda cuba pasti ada kelebihan tersendiri, sent­iasa positif, mungkin inchloss adalah penyelesaian buat anda yang dah mencuba byk produk! 

GOOD LUCK!!!

No comments:

Post a Comment

EUMORA