Thursday, December 6, 2012

AURA MAYA


Assalamualaikum kepada semua peminat tegar AM. Ini berita terbaru yg nor dapat kongsikan bersama pengguna Aura Maya. 
******************************************

Permintaan produk makin bertambah dan kekadang stok tidak mencukupi. Ini bukan disengajakan, tetapi kami sedang berusaha untuk memenuhi permintaan yang begitu hangat, dan selalunya melebihi pengeluaran.

Kami dalam beberapa bulan yang lepas telah berusaha untuk mendapat pruduk yang setanding dengan yang sedia ada. Alhamdullilah, berkat usaha dan dorongan peminat2 AM, kami akan mengeluarkan produk baru. Ianya organik sepenuhnya dan lebih berkualiti yang difomulasikan oleh sebuah syarikat pengeluar kosmetik terkemuka Korea.

Kami telah membuat beberapa penyesuaian bagi memenuhi keperluan penguna negara kita. Produk ini akan lebih senang diterima oleh penguna2 kerana informasi produk lengkap berserta tanda halal Malaysia. Kelulusan KKM dalam proses. Oleh kerana ianya dikeluarkan oleh sebuah kilang besar di Korea, keputusan stok tidak akan berlaku. Penghantaran adalah melalui udara.

Buat permulaan, produk kami akan mengunakan kotak yang sama, dan kami juga mengunakan sabun yang sama, tetapi set kami mengandungi satu Intense Day and Night Cream {boleh digunakan siang & malam} dan satu Antiaging dan Whitening Serum {Serum Anti-penuaan dan Pemutihan} Harga tetap SAMA.(RM130 utk Semenanjung Malaysia dan RM140 utk Sabah/Sarawak).

Pada masa akan datang kami akan menukar pakaging untuk dilengkapkan dengan Clenser dan Tonner juga dari Korea. Untuk mengetahui lebih lanjut sila cuba sendiri apabila produk kami dikeluarkan seawal petengahan Dec 2012 ini. Kita belum ada produk yang siap untuk di Post. Selamat Mencuba.


Copyright dpd Zamaya Network

No comments:

Post a Comment

EUMORA