Sunday, December 23, 2012

NEW DESIGN of AURA MAYA


Untuk anda yang belum mengetahui cara menggunakan produk Aura Maya Skin Care keluaran baru, berikut adalah panduan pamakaiannya.

PERSEDIAAN SEBELUM MENGGUNAKAN AURA MAYA BARU:

1) Untuk memulakan pemakaian produk Aura Maya baru ini, anda dinasihatkan berehat dari memakai sebarang produk dalam masa 2-3 hari (hanya penggunaan sabun sahaja).

2) Seeloknya , dalam tempoh seminggu di awal pemakaian produk baru ini, anda tidak digalakkan memakai apa2 seperti bedak, foundation, BB cream, compact dll, selepas memakai Intense Day & Night Cream.

CARA PEMAKAIAN PRODUK AURA MAYA BARU:

1) Cuci muka dengan Sabun. Bersihkan dengan menyeluruh dan
keringkan dengan tuala.

2) Setelah kulit bersih, teteskan Serum 3-4 tetes pada telapak
tangan, sapukan Serum keseluruh wajah, urut perlahan-lahan dengan menggunakan tangan. Setelah selesai urutan dan Serum telah mengering, biarkan sebentar bagi memastikan Serum tersebut meresap kedalam kulit.

3) Akhir sekali, barulah diikuti dengan pemakaian Intense Day & Nght Cream pada keseluruhan wajah.

*( Cara pemakaian adalah sama untuk waktu siang dan malam )

NEW AURA MAYA

Ingin saya maklumkan di sini bahawa kami tidak lagi mengambil order utk Aura Maya lama......so kepada semua pelanggan Omeera's Store yang telah bank in pre order, stok yang akan diterima adalah stok Aura Maya keluaran baru iaitu SET PROMOSI di mana harga adalah sama dgn Aura Maya Lama. SET PROMOSI ini adalah untuk tempoh tertentu sahaja sehingga packaging baru siap di tempah.

Saya ingin menjelaskan di sini perbezaan 'Aura Maya lama' dengan 'SET PROMOSI Aura Maya baru':

=>AURA MAYA lama: Sabun + Krim Siang + Krim Malam.

=>AURA MAYA baru : Sabun(penggunaan sabun yg sama) + Intense Day and Night Cream + Anti aging & Whitening Serum.

Selepas tamat tempoh promosi, harga set Aura Maya baru ini dianggarkan di antara RM150-RM180/set.

Sure semua akan cakap...mahalnyerrr.....hehe.....sebnrnya mmg sangat2 berbaloi....kerana untuk set sebenar nanti, Aura Maya New Formula adalah terdiri dari 4 item:
- Cleanser(liquid)
- Toner
- Intense Day and Night Cream
- Anti aging & Whitening Serum

Sekiranya ada kemusykilan berkaitan produk Aura Maya lama dgn Aura Maya keluaran baru, boleh pm kami yer :)

Kepada semua pelanggan2 Omeera's Store, insyaAllah stok SET PROMOSI keluaran baru Zamaya Network ini akan mula diedarkan pada minggu depan......... ♥

Saya tau ramai yg sudah tidak sabar utk mencuba Aura Maya fomulasi terbaru ini !!! :)))

Thursday, December 20, 2012

Felinna Vitamin C Plus Pure Collagen



Harga Jual : WM85 EM90
30 kapsul seunit



Hanya sebiji sehari untuk membantu badan cergas dan sihat selain memelihara kecantikan kulit.

"Kebaikan khasiat Vitamin C dan kolagen boleh search di internet ya.

Dos Dan Cara Pengambilan:
Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyahtoksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamic C ini.

Kandungan/ Bahan Utama:
1. Kolagen Marin/ Kolagen Asli
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/ sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

2. Glutathione
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda-noda hitam dan pigmentasi.

3. Vitamin C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel-sel baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

4. Ekstrak Sitrus
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/ jangkitan kulit.

Reg no : ULUKM/1542/12 
Halal ref No : 150127-PR


Wednesday, December 19, 2012

TIPS KURUS

Tips kurus laju2 dgn inchloss: 

Selepas mandi pakai ke seluruh badan. 
Setiap kali lepas makan agak2 30mins makanan dah masuk perut terus sapu inchloss di perut, ikut lawan jam,sapu agak2 5min sebab nk bg lemak yg uoll makan tu lagi cepat terbakar.

Rajinkan diri berjalan atau plg mudah pergi window shopping. 

Banyak minum air masak.

Selepas mandi malam tu sapu lagi seluruh badan, then malam nk tido sapu kat perut saja supaya masa tidur dia bakar lemak so bangun awal pagi mudah membuang nyeee. 

Selamat bagi ibu menyusu, mengandung dan kanak2 atas 6 tahun pun tapi jangan lah sapu kat kanak2 nak suruh kurus tapi kalau batuk ke, bole guna jadi macam vicks letak kat dada atau kat ibu bapa yang lenguh2 badan atau sakit urat. Cubalah! 

#kalau xkurus saya cadangkan anda pergi try penimbang yang bole check body fat, saya yakin yang body fat korang turun cuma berat in kg sahaja masih belum turun, setiap badan tak sama resultnya, jika sesuatu produk memang berkesan ke atas semua orang makanya gulung tikar lah company lain! So jgn mudah berputus asa ya, apa saja produk yang anda cuba pasti ada kelebihan tersendiri, sent­iasa positif, mungkin inchloss adalah penyelesaian buat anda yang dah mencuba byk produk! 

GOOD LUCK!!!

FELINNA INCH LOSS


HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL

Risau dengan pengambilan supplement penurunan berat badan yang memudaratkan?

Malas untuk berdiet keterlaluan?

Krim pelangsingan badan sebelum ini berbau serai, halia atau sangat panas??


MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!

INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..
berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..

mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5kg sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!



APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)

-ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja

-produk dipasarkan with syarikat glamer mmg pakar buat herb- by Miracle herbs. 


CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)


Thursday, December 6, 2012

AURA MAYA






Assalamualaikum kepada semua peminat tegar AM. Ini berita terbaru yg nor dapat kongsikan bersama pengguna Aura Maya. 
******************************************

Permintaan produk makin bertambah dan kekadang stok tidak mencukupi. Ini bukan disengajakan, tetapi kami sedang berusaha untuk memenuhi permintaan yang begitu hangat, dan selalunya melebihi pengeluaran.

Kami dalam beberapa bulan yang lepas telah berusaha untuk mendapat pruduk yang setanding dengan yang sedia ada. Alhamdullilah, berkat usaha dan dorongan peminat2 AM, kami akan mengeluarkan produk baru. Ianya organik sepenuhnya dan lebih berkualiti yang difomulasikan oleh sebuah syarikat pengeluar kosmetik terkemuka Korea.

Kami telah membuat beberapa penyesuaian bagi memenuhi keperluan penguna negara kita. Produk ini akan lebih senang diterima oleh penguna2 kerana informasi produk lengkap berserta tanda halal Malaysia. Kelulusan KKM dalam proses. Oleh kerana ianya dikeluarkan oleh sebuah kilang besar di Korea, keputusan stok tidak akan berlaku. Penghantaran adalah melalui udara.

Buat permulaan, produk kami akan mengunakan kotak yang sama, dan kami juga mengunakan sabun yang sama, tetapi set kami mengandungi satu Intense Day and Night Cream {boleh digunakan siang & malam} dan satu Antiaging dan Whitening Serum {Serum Anti-penuaan dan Pemutihan} Harga tetap SAMA.(RM130 utk Semenanjung Malaysia dan RM140 utk Sabah/Sarawak).

Pada masa akan datang kami akan menukar pakaging untuk dilengkapkan dengan Clenser dan Tonner juga dari Korea. Untuk mengetahui lebih lanjut sila cuba sendiri apabila produk kami dikeluarkan seawal petengahan Dec 2012 ini. Kita belum ada produk yang siap untuk di Post. Selamat Mencuba.


Copyright dpd Zamaya Network

EUMORA