Friday, October 26, 2012

LATEST UPDATE AURAMAYA STOCK

Assalamualaikum,


Just nak inform, Auramaya still lagi out of stock. Masalah ini disebabkan oleh kekurangan bahan mentah untuk membuat krim.

Ada customer tanya " kenapa pengeluar tak buildup stock byk2, untuk elakkan masalah shortage nie?"

Macam nie, Disebabkan auramaya nie sejenis bahan yg tidak mempunyai pengawet, pengeluar hanya akan mengeluarkan produk berdasarkan order sahaja. Bahan yg tidak mempunyai pengawet selalunya tidak akan dapat tahan lebih dari setahun. Jadi kesinambungan daripada ini, bagi menjamin kualiti auramaya ini sentiasa fresh, pengeluar hanya akan mengeluarkan produk berdasarkan permintaan sahaja.

Pihak pengeluar jugak menjangkakan masalah ini mungkin akan diselesaikan this week ataupun next week(Jangkaan). Boleh dikatakan stock auramaya di seluruh malaya dah habis. Banyak dealer2 dah risau dengan masalah nie. Siap tiap2 hari tanya pasal stock. Tapi tak pe sabar insyallah once dah ready nanti kami akan inform secepat mungkin.

So, kepada sesiapa yg telah membuat pre-order dengan pembayaran, kami akan lock in stock dan pos kan selepas penerimaan dari pengeluar. Untuk pre-order yang baru, kami terpaksa hentikan seketika until futher notice. Ini adalah untuk membolehkan pihak kami menyusun kembali agihan2 stock semelaya.

Kepada dealer2 baru dan lama yg telah membuat pre-order dengan pembayaran, harap2 bersabar dan tolong-tolong lah inform your customer berkenaan dengan masalah stock nie. Masalah nasional nie.

Kami akan berusaha untuk memberikan perkhidmatan pembekalan yang terbaik untuk para customer, dikesempatan ini kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada para pelanggan kami yang setia dan banyak membantu kami mempertingkatkan kualiti perkhidmatan.


Terima kasih



No comments:

Post a Comment

EUMORA