Wednesday, April 8, 2009

Natasha Slimming Undergarment

2 Pieces Basis (Free size)- RM 180.00


Harga Omeera Store : RM175.00 (Free postage)

3 Pieces Basis (Free size)- RM 229.00

Harga Omeera Store : RM215.00 (Free Postage)


Cara Pemakaiaan dan jagaan Pakaian Langsing Natasha

Cara Pemakaiaan Pakaian Langsing Natasha:

1. Panties - Seluar Dalam
Dengan menggunakan cara yang sama seperti pemakaian Panties biasa.

2. Long Girdle - Seluar Panjang paras lutut
Pakai ia semasa meregangkan pakaian anda dan tarik pakaian sehingga ke punggung. Masukkan tangan anda kedalam seluar dalam anda dan betulkan supaya semua bahagian paha anda dinaikkan keatas. Periksa sekeliling pinggang kekemasan memakainya.

3. Singlet-Baju Dalam Panjang Paras Pinggang
Selepas memakai kedua-dua tersebut, sarunglah singlet dengan condongkan badan dihadapan tolakkan lebihan lemak di sekeliling buah dada kedalam coli. Betulkan tali coli dan pastikan anda berasa selesa.

Faedah-Faedah yang akan dirasai dapat mengawal bahagian dada dan menghindarkan bentuk peha yang mengeleber. Kombinasi pakaian dalam ini dapat mengawal pembentukkan lemak dibahagian punggung, dada, perut dan pinggang akan menjadikan anda cantik dengan bentuk tubuh idaman.

Cara Membersihkan Set Pakaian Langsing Natasha:

1. Elakkan daripada terkena cincin atau kuku kerana ia boleh mencacatkan lingerie ini

2. Jangan gunakan sebarang gel pelangsing/krim ketika memakai lingerie ini (utk memelihara FIR yg terdapat pada lingerie)

3. Jangan rendam dengan lama, berus atau menggunakan mesin basuh untuk mencucinya. Cucian tangan digalakkan. Jangan disental dengan kuat, secara sederhana sahaja.

4. Rendam sebentar sahaja kemudian terus sidai (sidai dalam rumah sahaja kerana bila terdedah dgn pancaran terik matahari, infra red akan rosak dan tidak berfungsi)

5. Gunakan pencuci yang lembut sahaja seperti Softlan

6. Basuh seminggu sekali sahaja (kerana Natasha mempunyai ion negative yang dapat mengelakkan pertumbuhan bacteria dan Natasha diperbuat daripada anti germs fibres yang mempunyai keupayaan membunuh bakteria2 merbahaya dan menghilangkan bau.

7. Kalau nak cepat kering, just sidai dlm bilik yg berkipas…jangan didedahkan kepada matahari

EUMORA